خانه
برای آزمایشگاه
جوابدهی آنلاین
پذیرش آنلاین
راهنمای آزمایشات
صورت حساب ها
فرم ها
دستورالعمل
شرایط ارسال نمونه
گالری تصاویر
نظرسنجی
درباره ما
تماس با ما
مستندات کنترل کیفی
ساعات کاری
همه روزه از شنبه تا پنجشنبه
21:30 - 7
آزمایشات
مورد استفاده
برای بررسی ویروس هپاتیت C و روند درمان بیماری کاربرد دارد.
نام روش اندازه گیری
ECL
نام های مشابه
Hepatitis C
نوع نمونه
سرم-پلاسما
حجم نمونه
500 میکر ولیتر
کمترین حجم نمونه
100 میکرولیتر
نگهداری نمونه
"3 روز در دمای 8 -2 c˚ ، یک ماه در20- c˚"
حمل و نقل نمونه
در 8 -2 c˚ یا 20- c˚
نیازهای همراه نمونه
نوع نمونه روی ظرف نمونه و برگه درخواست حتماً قید شود.
اطلاعات لازم از بیمار
هپاتیت C
معیار رد نمونه
"حجم کم، همولیز،ایکتریک،لیپمیک"
اطلاعات بالینی
نوعی عفونت است که عمدتاً کبد را تحت تأثیر قرار میدهد. ویروس هپاتیت سی (HCV)علت این بیماری است.[۱]هپاتیت سی اغلب هیچ علائمی ندارد، اما عفونت مزمن موجب زخم شدن کبد میشود، و پس از چند سال به سیروز کبد میانجامد. در بعضی موارد، افراد مبتلا به سیروز کبد همچنین دارای نارسایی کبد، سرطان کبد، و یا عروق بسیار متورم مری و معده میباشند که این مورد آخر میتواند منجر به خونریزی تا حد مرگ شود. .[۱]
افراد اغلب از طریق تماس خونی ناشی از استعمال درون وریدی مواد مخدر، تجهیزات پزشکی ضد عفونی نشده، و تزریق خون به هپاتیت سی مبتلا میشوند. هپاتیت C می تواند مزمن و یا حاد باشد.
هپاتیت C حاد:این نوع هپاتیت بیماری کوتاه مدتی است که در 6 ماه اول آلوده شدن به این ویروس رخ می دهد و برای چند هفته باقی می ماند. در اکثر افراد هپاتیت C حاد تبدیل به هپاتیت C مزمن می شود.
هپاتیت C مزمن :این نوع هپاتیت بیماری بلندمدتی بوده و زمانی رخ می دهد که ویروس هپاتیت C مدتی طولانی در بدن فرد باقی می ماند. عفونت ویروسی هپاتیت C می تواند باعث مشکلات جدی کبدی از قبیل سیروز کبدی و یا سرطان کبد شود.
مقادیر مرجع
<1 : Negative
1-2 : Borderline
>2 : Positive
احتیاط ها
اختلالات سرولوژيک هيپرگاماگلوبولينمي، آنتىبادى ضدٌ عضله صاف (۸۰-۴۰%)، ANA (۵۰-۲۰%)، آنتىبادى ضدٌ ميتوکندرى (۲۰-۱۰%) امکان مثبت کاذب شدن anti-HCV در ايمونواسى آنزيمى وجود دارد ولى معمولاً در روش ايمونوبلات ريکامبينانت (RIBA) اينگونه نيست.اینترفرون و ریباویرین داروهای استاندارد برای HCV هستند. بین ۵۰٪ تا ۸۰٪ افرادی که با این داروها تحت معالجه قرار میگیرند، درمان میشوند. کسانی که به سیروز یا سرطان کبد دچار میشوند، ممکن است به پیوند کبد نیاز پیدا کنند، ولی ویروس اغلب پس از پیوند مجدداً عود میکند.هیچ واکسنی برای هپاتیت سی وجود ندارد.
روز و زمان انجام آزمایش
روزانه
کلیه حقوق این وبسایت محفوظ و متعلق به آزمايشگاه پویش اصفهان می باشد.
طراحی شده توسط
شرکت پیوند طب و نرم افزار